Kortingkaarten Openbaar Vervoer voor Grote Gezinnen, lid van de Gezinsbond

kortingskaart

Hernieuwing kortingskaarten Openbaar Vervoer.

Per 31/12/2020 komen een aantal kortingskaarten Openbaar Vervoer te vervallen. Belangrijk is dat de kortingskaarten van de ouders eind dit jaar vervallen. Controleer tevens de kortingskaarten van de kinderen. Om zonder onderbreking in 2021 verder gebruik te kunnen maken van deze korting is het belangrijk dat u zo vlug als mogelijk deze laat hernieuwen. Op basis van de gegevens in het bezit van de Gezinsbond zijn de documenten hiertoe opgemaakt en hebben wij deze aan de door ons bekende betrokken gezinnen bezorgd. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle kaarten die komen te vervallen ons bekend zijn. Aldus is het belangrijk dat u voor alle zekerheid de vervaldag op de kortingskaart van elk gezinslid controleert.

Indien u geen document voor hernieuwing hebt ontvangen, dan dient u een nieuw aanvraagformulier in te vullen. Dit aanvraagformulier kan u bij ons bekomen of downloaden van de website  van de Gezinsbond. U ontvangt van ons ook alle richtlijnen om uw aanvraag in te vullen, alsook de voorwaarden waaraan dient voldaan. U kan dit alles bij ons bekomen op onderstaand adres. Stuur bij voorkeur een bericht per email. Wil dan in ieder geval uw naam, adres en uw lidnummer bij de Gezinsbond vermelden zodat wij uw aanvraag kunnen voorbereiden waardoor u slechts nog een minimum aan formaliteiten zal moeten vervullen.

Indien u vaststelt dat u uw kortingkaart hebt verloren of als deze onleesbaar is geworden, dan kan steeds een duplicaat worden aangevraagd. Is dit bij u het geval, neem dan contact met ons op.

Indien u denkt in aanmerking te komen voor het bekomen van kortingskaarten voor u en uw gezinsleden, of u hebt nog vragen, dan kan u steeds de website van de gezinsbond consulteren of met mij contact opnemen.

 

Verantwoordelijke Kortingskaarten Grote Gezinnen Waregem

Johan Vanstechelman

Kabeljauwstraat 10, 8790 Waregem

056/60.67.68

E-mail: gezinsbond11025@gmail.com

Aanmelden "Digitale Bondband"

Wens je vanaf nu de Bondband digitaal ontvangen in plaats van in de brievenbus, en zo ook een steentje bijdragen aan het milieu? Klik dan hieronder en meld je aan. De volgende Bondband ontvang je dan digitaal.

JA, ik ga digitaal! Schrijf dan in via de link!

 

 

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen?

Nu en dan versturen we een nieuwsbrief. Meestal is dit iedere keer als onze nieuwe Bondband wordt verdeeld. Tussendoor worden er nu en dan nieuwtjes door gestuurd.

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf dan in via de knop!