Sint en Miet zijn terug naar Spanje.

sint

Beste kinderen,

 

Gelukkig ben ik nog gezond en wel in Spanje geraakt. Ik hoop dat jullie en jullie familie ook gezond blijven. Mijn hulp-sint uit Mol heeft minder geluk.

Dit jaar zal ik niet vlug vergeten. De huisbezoekjes van Sinterklaas werden opgeschort. Onder het motto: “Sint komt nu met Miet” werd er via een videochatroom een verbinding gemaakt.

Het was een verstandige beslissing. We moeten goed voor elkaar zorgen en zo was het veilig voor iedereen.

Ik heb noodgedwongen  een computeropleiding gevolgd om met de kinderen te kunnen converseren. Ieder begin is moeilijk maar het is me toch gelukt. Zo zie je maar dat er niemand te oud is om dat te leren.

De kleine kapoenen die de Sint nog niet zo goed kennen, konden nu op het scherm mijn gezicht helemaal zien.

Op het kleine scherm kon ik toch een glimp opvangen van gelukkige kindjes die samen met de ouders Sinterklaas  verwelkomden. De grootouders  en andere familieleden konden dit gebeuren ook volgen vanuit hun woonst. Hebben jullie mijn decor met mooie tekeningen gezien? Vele kindjes maakten een tekening voor mij. Ik hoorde ook de vele sinterklaasliedjes die jullie op school leerden. Bedankt, ook voor de lekkere wortelen en suikertjes voor Slecht Weer Vandaag.

Beste Gezinsbondkinderen, tot volgend jaar in betere omstandigheden. Hou het gezond en zorg goed voor elkaar.

 

Vele groeten van de Sint en Miet!

Aanmelden "Digitale Bondband"

Wens je vanaf nu de Bondband digitaal ontvangen in plaats van in de brievenbus, en zo ook een steentje bijdragen aan het milieu? Klik dan hieronder en meld je aan. De volgende Bondband ontvang je dan digitaal.

JA, ik ga digitaal! Schrijf dan in via de link!

 

 

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen?

Nu en dan versturen we een nieuwsbrief. Meestal is dit iedere keer als onze nieuwe Bondband wordt verdeeld. Tussendoor worden er nu en dan nieuwtjes door gestuurd.

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf dan in via de knop!