Lid worden

Voor 42 euro wordt jouw gezin lid en geniet je van onze unieke ledenvoordelen en diensten. Je ontvangt dan ook maandelijks onze gezinskrant ‘De Bond’ in de bus. En dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de Vlaamse gezinnen verdedigen.

 

Hoe lid worden?

Lid worden kan op twee manieren:

  • via een online betaling: na het invullen van je gegevens, kan je onmiddellijk betalen. Je krijgt een bevestiging van je betaling. Je lidkaarten vallen 2 à 3 weken later in de bus.
  • via een overschrijving: na het in vullen van je gegevens, krijg je een mail met alle gegevens om te betalen. Na ontvangst van je betaling, ontvang je je lidkaarten 2 à 3 weken later.

Als je nu lid wordt, ben je lid tot en met 31 december 2022. Je hele gezin is meteen aangesloten.

Slimme keuze

Ben je net ouder geworden?

Als je nog nooit eerder lid was en je bent net ouder geworden, dan heb je recht op een gratis kennismaking.

Heb je het soms wat moeilijk?

De Gezinsbond werkt samen met het Fonds Vrijetijdsparticipatie en met OCMW’s. 

Slimme keuze

Bondband Juni 2021 staat Online !

 

Bondband juni 2021

 

Doe je mee met de #Stoepkrijtchallenge?

hinkelspel

Op zoek naar een actieve en creatieve activiteit voor de verlengde paasvakantie? Ga aan de slag met stoepkrijt en doe mee met de #Stoepkrijtchallenge van @Gezinssport Vlaanderen en @AFYA. Daag jezelf, jouw gezin en jouw buren uit met een leuke beweegopdracht voor jouw deur. Teken een leuke opdracht of schrijf een motiverende tekst voor je deur en breng jezelf en je buren met een glimlach in beweging.  Wie weet sleep jij een van de leuke outdoorspellen in de wacht. Krijt en win!

Surf snel naar https://www.familiefit.be/ om deel te nemen!